Chronische herhaalmedicatie – Apotheek Zonegge – Zevenaar

Apotheek Zonegge

Apotheek Zonegge

Zonegge 24-03 6903 HH Zevenaar Tel:0316-331031 Fax:apotheekzonegge@ezorg.nl

Uw apotheek in Zevenaar

Apotheek Zonegge maakt deel uit van Gezondheidscentrum Zonegge.

U kunt via onze website 24 uur per dag informatie krijgen over onze apotheek en dienstverlening, geneesmiddelen en gezondheid.
Bovendien kunt u ook vragen stellen aan onze apotheker of daarvoor een afspraak maken.

Openingstijden

Maandag 08.00 - 17.30
Dinsdag 08.00 - 17.30
Woensdag 08.00 - 17.30
Donderdag 08.00 - 17.30
Vrijdag 08.00 - 17.30

 

Uitgifte automaat
Vanaf heden is het mogelijk om medicatie uit onze uitgifte automaat te halen. Dit kan met chronische medicatie waar geen bijbetaling op zit. De medicatie moet passen in een doosje van 9,5 x 15 cm.

Chronische herhaalmedicatie

Heeft u uw (herhaal-)medicatie niet direct nodig? Deponeer het recept dan in de brievenbus die in de apotheek hangt. Wanneer u het recept voor 11.00 uur in deze brievenbus heeft gedaan, ligt het twee werkdagen later voor u klaar.

Helpt u ons mee de wachttijden kort te houden?

Wanneer u zich bij ons aan de balie meldt met recepten voor chronische herhaalmedicatie, zullen onze medewerkers aan u vragen of u dit over twee werkdagen op wilt komen halen. De reden hiervoor is dat wij, samen met u, onze wachttijden zo kort mogelijk willen houden.

Arts met vakantie en chronische herhaalmedicatie

Als u erachter komt dat uw huisarts op vakantie is terwijl u bijna door uw medicatievoorraad heen bent, dan mogen wij u voor een maand aan medicatie meegeven.
Dit geldt uitsluitend tijdens de vakanties van uw eigen huisarts en bij medicatie die u elke drie maanden gebruikt, mits het niet om opiumwet-, slaap- of kalmeringstabletten gaat.